Nordic Open 2017 – en fantastisk start på 2018!

Nok en gang har “The NOSSDA-team” vært på tur. Denne gangen gikk turen til København – og ja det er DEJLIG Å VÆRE NORSK I DANMARK.

 

Malcolm, Tim, Matthias, Bjørn-André og undertegnede inntok København med store forventninger til konkurransen, nyttårsfesten og ikke minst det sosiale.

 

Nervene var på plass under konkurransen, det skal dem jo også være, så lenge de holdes under kontroll. Bjørn-André & Malcolm hadde en stigende formkurve gjennom de 3 rundene som ble danset. Matthias & Tim hadde en ruskete start, en super mellomrunde, og dessverre en noe litt mer ruskete finale. Mattias & Tim tok en flott andreplass i sin klasse, mens Bjørn-André og Malcolm endte på en flott fjerdeplass.

 

Kort oppsummert så ble dette en positiv opplevelse for alle, og det gir så absolutt mersmak til å stå på videre.

Nyttårsfest !

Dagen derpå etter konkurransen var det klart for nyttårsfest. Her ser dere den norske gjengen med den franske delegasjonen i bakgrunnen. (Jada, dere ser helt riktig – det er mye kjekke mennesker…)

Etter noen timer ved matbordet var det duket for dans. Undertegnede startet den delen med et “Donald-stup” ved å snuble i den lave scenen – konklusjon: rett på trynet, skrubbsår, revnet bukse og et helv…s vondt kne. Men, dans ble det – på oss alle sammen. Vi rakk å si Happy New Year, men dansen kom kjapt igang igjen.

Nå er vi tilbake og hverdagen kaller. Det betyr at vi er igang med treninger på tirsdager som normalt.

NEO 2018 i juni og ikke minst Gay Games i Paris i august er det vi ser frem til nå. Noen “pit stop” på veien her og der blir det nok også.

Håper å se flest mulig på trening fremover mot sommeren.

Kai André

By | 2018-01-06T22:13:38+00:00 January 6th, 2018|Ukategorisert|0 Comments

Leave A Comment